Nyheter

Ny återförsäljare i Edsvalla

Publicerat: 2017-03-29

Vi välkomnar Nathalie Holm med företaget ENergistallet som ny återförsäljare för Pavo i Edsvalla. Edvalla ligger utanför Karlstad i riktning mot Kil, nord ost om Karlstad. Energistallet erbjuder naturliga produkter för dig och din häst och vet också att det är tidskrävande att ha häst! Energistallets mål är att du ska kunna ha en häst som mår bra innifrån och ut, och där du ska få ut så mycket som möjligt av din tid med din bästa vän! Därför vill Energistallet underlätta genom att erbjuda ex. leverans direkt till ditt stall och finnas tillgängliga för dig när du har möjlighet genom flexibla öppettider i gårdsbutiken. Vi har hälskokostprodukter även till människor och även foder, tillbehör och tillskott till hund.
Läs mer >

Cornelia och Hugo Kalsson - nya lokala ambassadörer

Publicerat: 2017-03-16

Vi välkomnar syskonen Cornelia Karlsson 17år och Hugo Karlsson 16år som nya ambassadörer i samarbete med vår återfösäljare i Vadstena, Stall Appelboss. Cornelia med flertalet placeringar på 1.10 och under 2017 har hon siktet inställt på att klättra i klasserna. Drömmen är att starta JSM 2018.  Hugo hoppar även han 1.10 med målsättningen att hoppa stadiga 1.20 runder under året. Hugos långsiktiga mål är att efter gymnasiet komma ut i Europa för att kunna leva på hästarna och bli så bra som möjligt! Vi önskar dem lycka till och ser fram emot ett långsiktigt bra samarbete.
Läs mer >

Amanda Krogstad Jansson - Ny lokal ambassadör körning

Publicerat: 2017-03-15

Vi välkomnar Amanda Krogstad Jansson som ny lokal ambassadör för Pavo i samarbete med vår återförsäljare i Katrineholm, Duveholm Stallbacken. Amanda har tävlat i körning ganska många år både enbett och i par. Amandas passion är körning, tränar regelbundet andra körekipage och är utbildad ungdomstränare . Amnda tänker långsiktigt och tävlar vanligtvis i högre klasser men i år ligger fokus på tröning och tävling med en 4åring och 5åring som måste gå i lätta klasser.
Läs mer >

Carl-Walter Fox ny ambassadör

Publicerat: 2017-03-14

Vi välkomnar Carl-Walter Fox som ambassadör för Pavo! Carl-Walter tävlar på högsta nivå och har bland annat varit beridare i Rolf-Göran Bengtssons tävlingsstall.
Läs mer >

Clinic med Emilie Nyreröd 26 mars

Publicerat: 2017-03-04

Välkomna på Clinic med Pavo, KS Sales och Emilie Nyreröd 🌟 Vänsta Gård i Kolbäck/Strömsholm söndagen den 26 Mars kl. 11.00. Clinicen är gratis och öppen för alla! Kom och inspireras av Emilie samt få rådgivning och svar på dina foderfrågor av Pavo som finns på plats under Clinicen! 🐴 Anmäla er till Karolin@kssales.se för att säkra din plats, begränsat antal! För mer information: KS Sales Equipment
Läs mer >

Ny återförsäljare i Hamstad

Publicerat: 2017-03-01

Vi välkomnar Heagårds Foderbutik i Halmstads som ny återförsäljare för Pavo. Butiken som ligger i anslutning till vackra Heagårdens Egendom är helt nyöppnad och drivs av entreprenör Viktoria Hedeng. Vi ser fram emot ett bra samarbete och har du din häst i Halmstadområdet kan vi varmt rekommenderar dig att göra ett besök så snart som möjligt.
Läs mer >

1 2 3 4 ... 39 Nästa >