“ Om du bryr dig om din hästs hälsa ”

Care4Life

 Lang g För länge sedan betade hästar hela dagen på stäpperna, på jakt efter gräs och örter. Dessa levnadsförhållanden kan fortfarande ses på matspjälkningsapparaten: en liten mage och en kraftigt utvecklad tjocktarm. Samtidigt får hästar mycket koncentrerat kraftfoder, relativt lite hö och vi gör allt vi kan att hålla örter borta från ängen… vilket i själva verket är onaturligt.

Och därför utvecklades Pavo Care4Life!!

erfarenheter

Så många som 60 personer har Pavo Care4Life testas under 2 veckor på sin egen häst innan den kom ut på marknaden. Det fanns hästar, fritids hästar, hästar med allergi och euml, n, sommar dermatit, lungproblem , gamla hästar och tunga hästar.
 

Anouska Fortune

Gjorde min feed leverantör fick en påse att prova. Blanda nu genom müsli. Noga eater, mycket känslig vid foder övergång och socker och stärkelse. Fram till nu, ingen skrapning. Jag är nyfiken om han så helt på C4L.


Cindy Kocken

Mina hästar är super trevlig från dag ett jag kombinera det med bitar men jag hålla bitarna de först se om det finns något .... testpåsen är nästan tom så hoppas att produkten är snabb försäljning!
 

 

Läs mer erfarenheter

örterna

Växter kan göra märkliga saker

Det märkliga med växter är inte bara de föreningar som de innehåller, utan också deras regenerativa förmåga. Ta bort en gren från ett träd och det kommer inte att dö - snarare kommer det att regenerera genom att bilda nya grenar.
Växter är också fantastisk i självreparerande och själv-reproduktionen. Om du placerar en lämplig del av ett växt i marken (en "kapning"), så kommer det att utvecklas till en ny mogen planta med samma genomet som ursprungs växten "föräldern".
Utifrån detta perspektiv är växter odödliga och eviga.

 

Örtmedicin
En avgörande fördel med att använda medicin baserad på växter är att det inte är sammansatt av en enda enkel förening. Istället ingår ett komplex av aktiva substanser i växtbaserad-medicinen som påverkar hela kroppen.

 

Läs mer >
 

Om Pavo Care4Life

Struktur rik blandning av kryddor för en frisk häst i balans
•  Med 11 olika örter
•  Med kollagen , pre- och probiotika
•  Gran gratis och melass gratis

mer produktinformation

Vanliga frågor