Hästfoder och vård av hästar

Lediga Tjänster

SÄLJARE/KUNDSANSVARIG TILL PAVO / ASPEN HORSE AB 

Är du vår nya säljare? 

Vi är i en expansiv fas och letar efter en säljare för Västsverige (Göteborg, Bohuslän, Västergötland, Jönköping, Dalsland, delar av Halland och delar av Värmland) som vill följa med oss på resan att bli en av Sveriges ledande grossister inom hästbranschen.  

Om oss: 

Aspen Horse etablerades 2008 med enbart Pavo hästfoder som varumärke, tio år senare har varumärkesportföljen utökats med K9 häst- och hundvårdsprodukter, Equinatura, Padoc&Pace, MD broddplugg, Hippofix och och Homie. Aspen Horse AB har ett 140-tal återförsäljare i hela Sverige. 

Vi är generalagenter för Pavo i Sverige vilket betyder att vårt största fokus är hästfoder. Pavo är ett holländskt hästfoder med hästens bästa i fokus. Pavo har foder för alla typer av hästar, alltifrån avel till hobbyhästar och sporthästar och ligger i framkant gällande forskning och produktutveckling.  

Om tjänsten: 

Som Säljare/Kundansvarig hos Aspen Horse arbetar du med att stötta och utveckla våra återförsäljare genom regelbundna besök, uppföljning per telefon, foderkvällar och andra stöttande aktiviteter. Du ser till att våra återförsäljare växer samt guidar återförsäljarna i nya produkter/varumärken i vår portfölj. Du kommer primärt att arbeta med Pavo. Du är ansvarig för ditt område och arbetar också med att utveckla nya återförsäljare där det saknas idag.  

Du kommer också att arbeta med försäljning till stall och en stor del av ditt arbete kommer att vara ute på besök hos företagskunder (stall). Till stor del består arbetet av försäljning till nya kunder men till viss del utveckling av befintliga kunder. Du kommer att ha ansvar för hela säljprocessen, allt ifrån prospektering, boka och genomföra möten till offertskrivning och uppföljning och avslut. Du har ett löpande ansvar för din kundstock och arbetar för att utveckla den och få den att växa.  

Du kommer att ansvara för kunder och återförsäljare i din region och du kommer att medverka på mässor och event i ditt område.  

Om dig: 

Du har hästbakgrund och älskar försäljning, du har kontakter inom hästvärlden och är en social och trevlig person. Det är ett stort plus om du har intresse för hästfoder och foderlära.  

Det är viktigt att du är en god kommunikatör inom tal och skrift. Det är ett plus med butiksvana då en stor del av arbetet är att utveckla våra återförsäljare.  

Det är ett krav att du har körkort och tillgång till egen bil.  

Vad vi erbjuder: 

Vi erbjuder ett självständigt arbete med mycket eget ansvar, vi är en öppen organisation och välkomnar nya idéer och förslag på förbättringar. 

Vi kommer att ge dig en ordentlig genomgång av vår portfölj samt säljprocessen och vi kommer att stötta dig under din uppstart. Du kommer att få hjälp i prospekteringsprocessen genom systemstöd och vi stöttar dig i foderrådgivning och andra frågor ifrån kunder.  

Tjänsten är en heltidstjänst, med 6 månaders provanställning, och du ansvarar själv för din tid.  

Lön: Grundlön med möjlighet till bonus 

Placering: Hemmakontor, huvudkontor i Stenkullen (Lerum), resor inom din region.