Nyheter

Malin Trollnäs Turesson - ny lokal ambassadör

Publicerat: 2017-09-13

Vi hälsar Malin Trollnäs Turesson varmt välkommen som ny lokal ambassadör för Pavo i samarbete med vår återförsäljare Queens Ridsport i Munkedal.  Malin har skördat många framgångar genom årens lopp. EM silver Young Rider, 2002, Senior SM-brons utomhus 2005 och flera internationella Grand Prix placeringar. Malin har utbildat ett 30-tal hästar till svår hoppning (1.50 uppåt) Malin fokucerar nu i huvudsak på utbildning av unghästar i varierande ålder och kombinerar det med mycket hoppträningar med elever som huvudsakligen kommer från västkusten.
Läs mer >

Adseke Ridsport - ny återförsäljare

Publicerat: 2017-09-12

Vi har nöjet att välkomna Adseke Ridsport som ny återförsäljare för Pavo i Sösdala. Adseke Ridsport driver webbshopp och den 28/9 är det premiär för den fysiska butiken. Varmt välkomna!
Läs mer >

Hippoteket i Vimmerby - ny återförsäljare

Publicerat: 2017-08-29

Pavo växer och nu har vi nöjet att presentera Hippoteket i Vimmerby som ny återförsäljare för Pavo. Hos Hippoteket hittar du det mesta i utrustningsväg för dig och din häst, allt i olika prisklasser. Främst inriktar sig Hippoteket på att ha ett stort utbud av kvalitetsvaror för dig som ställer krav på din utrustning, men också ett utbud av lite exklusivare varor samt det allra senaste i sortimentet för våra kunder. Hippoteket säljer också visst stallmaterial samt foder till häst, hund och katt. Även mindre sortiment för hund och katt.
Läs mer >

Björlanda Foder & Strö - ny återförsäljare

Publicerat: 2017-08-28

Vi hälsar Björlanda Foder&Strö varmt välkommen som ny återförsäljare för Pavo i Torslanda på Hisingen utanför Göteborg. Ut över foder och strö säljer butiken även stängsel och övrig utrustning till häst och stall. Välkommen in!
Läs mer >

Nova Strömberg - ny lokal ambassadör

Publicerat: 2017-08-15

Vi hälsar Nova Strömberg varmt välkommen som lokal Pavo ambassadör i samarbete med vår återförsäljare Uffes Lada i Hallsberg. Nova som tidigare tävlat ponny upp till Msv A och deltagit i tre SM med placering ska snart debutera i 130cm på en av sina två hästar. Nästa år är målet att kvala in till Tours of Amateurs i Falsterbo. Novas långsiktiga mål är att hoppa junior-SM och tävla internationellt. Vi ser fram emot att följa Novas framfart och satsning! @novastrombergse
Läs mer >

Ann-Sofie Oscarsson -nu nationell ambassadör

Publicerat: 2017-08-09

Nu har vi det stora nöjet att välkomna Ann-Sofie Oscarsson som Nationell ambassadör för Pavo.  Ann-Sofie Oscarsson är ryttare & tränare på elitnivå. Ann-Sofie har på egen hand producerat 14 hästar till svår klass. Hon är placerad i 1.60m-hoppning med flertalet SM/NM/EM medaljer i lag. Ann-Sofie har elever över hela Sverige, ifrån nybörjare till svår hoppning och är en stor inspiratör för många, inte minst att träna fysiskt utöver ridningen. Sedan 10 år tillbaka har Ann-Sofie förmånen att ha Markus & Meredith Michaels Beerbaum som sin egna tränare. Följ äventyren på instagram @annsieo
Läs mer >

1 2 3 4 ... 42 Nästa >