Hästfoder och vård av hästar

Nyheter

Ny återförsäljare i Hamstad

Publicerat: 2017-03-01

Vi välkomnar Heagårds Foderbutik i Halmstads som ny återförsäljare för Pavo. Butiken som ligger i anslutning till vackra Heagårdens Egendom är helt nyöppnad och drivs av entreprenör Viktoria Hedeng. Vi ser fram emot ett bra samarbete och har du din häst i Halmstadområdet kan vi varmt rekommenderar dig att göra ett besök så snart som möjligt.
Läs mer >

Vendela Lindestam ny lokal ambassadör

Publicerat: 2017-02-28

Tävlingsryttaren Vendela Lindestam är ny lokal ambassadör för Pavo i samarbete med återförsäljare Boda Hästsport i Enköping. Vi ser fram emot att följa hennes satning mot toppen och önskar henne varmt välkommen och lycka till! @vendelaalindestam Boda Hästsportbutik
Läs mer >

Esther Högdahl ny Pavo ambassadör

Publicerat: 2017-02-16

Esther har höga mål, en vilja av stål och en passion för hästsporten som kommer ta henne långt. Vi är glada för att Esther Högdahl är med i vårt team som lokal ambassadör för Pavo i samarbete med vår återförsäljare Hästson i Partille. Under 2017 är målet att kvala in till Falsterbo Pony Grand Prix under kvalet i Skyrup (1,30 m) och sommaren 2017 vill Esther vara startklar för SM och kvala till Prins Carl Philips pris i Friends Arena. Det som följer är inte mindre än NM, EM ... 2017 förväntas bli ett händelserikt år helt enkelt med hjälp från ett starkt team som backar upp henne. Lycka till Esther!
Läs mer >

Ny återförsäljare i Partille

Publicerat: 2017-02-08

Vi välkomnar Hästson som ny återförsäljare för Pavo i Partille! På lördag 11 februari är det premiäröppning och butiken är fylld med erbjudanden och aktiviteter som ex. ponnyridning och korvgrillning. Passa på att fynda Pavo.  Hästson ligger lättillgängligt längs med E20 i Partille och säljer foder för både häst och hund samt har ett brett utbud av ridsportartiklar.  Välkommen!
Läs mer >

Ny återförsäljare i Malmö

Publicerat: 2017-02-07

Vi är glada över att kunna välkomna Evidensia Djursjukhus i Malmö som återförsäljare för Pavo. Evidensia i Malmö är Europas största veterinärmottagnings shop på 500 m2, fräsch butik som numera rymmer det mesta du behöver till ditt djur. Shoppen har alla typer av foder till hundar, katter, kaniner, marsvin, fåglar och nu även Pavo hästfoder och tillskott. Här finns djurvårdsprodukter av högsta kvalitet, liksom läkemedel och kosttillskott. Vi har burar, selar, halsband, koppel, korgar, matskålar, bäddar och en särskild avdelning med produkter för brukshundar. Vi har ett bra urval av pedagogiska leksaker, som stimulerar och utmanar ditt djur. Dessutom hittar du bra djurböcker hos oss. Med mycket mera… Välkommen!
Läs mer >

Träning för Minna Telde

Publicerat: 2017-02-04

Den 4:e februari var det dags för två mycket förväntansfulla ryttare att få träffa och träna för sin idol Minna Telde. De två ryttarna, Cornelia och Elisabeth var båda vinnare i tävlingen om en privatlektion för Minna. Först fick de följa ett ridpass där Minna instruerade sin ridteknik och filosofi från hästryggen, sedan följde en gemensam lunch där deltagarna fick lära känna varandra bättre och ställa frågor till Minna. Efter lunchen var de dags för ryttarna att sitta upp få sin efterlängtade träning. Det var två svettiga men mycket glada ryttare som satt av efter att ha fått mycket ny kunskap för att utvecklas och inspiration för att hålla motivationen på topp fram över. Här ser du ett par foton från dagen tillsammans med Minna Telde. Samarbetet mellan Pavo och Minna känns extra roligt när vi tillsammans kan ge tillbaka något värdefullt till hästsporten.  
Läs mer >