Hästfoder och vård av hästar
Råd
Anatomi

Beteende

Ingredienser

Utfodring av häst

 

Den äldre hästen

Pavo SpeediBeet för veteraner

Pavo SpeediBeet är en ideal produkt för seniora hästar.  Så snart produkten har blötts upp är den smaklig och lätt för hästen att äta även om hästen skulle sakna tänder. I takt med att hästar blir äldre minskar deras ämnesomsättning. Tack vare den speciella process produkten genomgår är Pavo SpeediBeet mycket lättsmält vilket är idealiskt för äldre hästar

En tacksam kund
Precis som hästägare Petra Swanston kämpar många ägare till veteranhästar med att hålla uppe hästarnas vikt. När hennes hast började tappa hull och hans condition blev sämre bestämde hon sig för att låta hästen gå I pension. En av hennes goda vänner rekommenderade Pavo SpeediBeet som är smaklig och rik på lättsmälta fibrer. I ett sista försök började Petra ge sin häst Pavo SpeediBeet.

Där efter har jag rekommenderat SpeediBeet till nästan alla jag känner...

Petra förklarar: “och så började den långa processen...tillsammans med hjälp från ”Slipper Elk Bark” mjöl, känd för sina medicinska egenskaper, började vi ge Pavo SpeediBeet tre gånger per dag. Gradvis började han sätta hull och gå upp I vikt. Nu, fem år senare, är han i bätter form än någonsin.” Petra tillägger: Tackvare er fantastiska Pavo SpeediBeet, firade min fantastiska Galloway sin 35års dag den 27e augusti i år. Jag har rekommenderat SpeediBeet till nästan alla jag känner!


Pavo 18Plus

Müsli för att hålla din äldre häst i form

Pavo RiceBran

Topping för en vältränad och uthållig häst

Pavo SpeediBeet

Snabbsvällande flingor av betmassa