Hästfoder och vård av hästar

Disa Johnsson

Lokal ambassadör - Lindome Järn Bygg Foder

Lokal ambassadör i samarbete med Pavo återförsäljare Lindome Järn Bygg Foder.

Disa kort om sig själv:

Nyligen debuterade jag med min nuvarande D-ponny Maam Boy LA+ i hoppning med placering. Med min föredetta ponny Rips Legend har jag också tävlat i dressyr och startat Lagtävlansprogrammet för ponnyallsvenskan/LA:4 i dressyr. Dock är hoppningen det som ligger mig närmast om hjärtat och det är den grenen jag satsar på

Jag har en dröm om att få starta SM och det är det jag siktar mot. Jag tänker kämpa för min dröm så länge jag kan rida ponny, och jag tänker INTE ge mig!

Utdrag från bloggen http://nouw.com/disajohnson

Jag har under mina år som ryttare testat många olika sorters foder på mina väldigt olika hästar. Men något jag har kommit fram till att det är Pavo som funkar allra bäst både för Manny, men också de andra hästarna! Manny håller sig fin i formen, bygger muskler och får god kondition. Som ett plus i kanten tycker han dessutom är det är jättegott!!

Pavo utgår alltid ifrån grovfodret i foderstaten och sedan hjälper dem dig att komplettera med det kraftfodret som passar din häst bäst utifrån träningsnivå. På deras hemsida (Pavo.nu) kan man inte bara hitta information om deras produkter, utan även en flik för foderberäkning som man kan göra själv. De tar också gärna emot frågor som man kan ställa via mail. Pavo har foder till sporthästar, avel och hobbyhästar – det finns med andra ord något som passar alla och det gillar jag verkligen!

Eftersom att jag sedan ett långt tag tillbaka har använt och tyckt om Pavos foder, kan jag nu extra stolt presentera dem som min nya samarbetspartner tillsammans med Lindome JBF där jag köper mitt foder! :D

2017 kommer att äga!

Hörs å ses, D