Hästfoder och vård av hästar

Felicia Damouni

Lokal ambassadör - Stall Colombine Foder & Strö

Vi är glada för att kunna hälsa Felica Damouni varmt välkommen som ny lokal Pavo ambassadör i samarbete med vår återförsäljare Stall Colombine Foder & Strö söder om Halmstad i Eldsberga. 
Felcia har ridit sedan hon var 6 år och tävlat i hoppning sedan 10års åldern. Hon har tävlat SM på B, C och D-ponny och deltog i Halmstads elitlag som kom 2:a i SM-finalen på Strömsholm 2017. Hon har tävlat internationellt i Baltic cup i Danmark och Sverige under 2016-2017 med flera placeringar både i lag och individuellt. Vid slutet av 2017 var Felicia rankad 1:a i tävlingsdatabasen i Halland bland ryttare t.o.m. 16 år. Hon har en C-Ponny Joyce och en yngre, lovande D-ponny, Earl of Creggan och två lovande storhästar. Mål med hästarna är Junior SM nästa år.

Felicia har fått kämpa och har aldrig fått en färdigutbildad tävlingsponny utan har utbildat yngre ponnyer till att hoppa de högsta klasserna. Genom detta har hon lärt sig att ha tålamod och att jobba hårt genom med- och motgång.

Parallellt med ridningen studera Felicia på Naturvetenskapligt program i Halmstad och hennes framtida mål är att bli veterinär. Studierna tar mycket tid men hon har ett starkt team bakom sig.
Vi önskar Felicia lycka till i sin satsning!