Hästfoder och vård av hästar

Johanna Dickfors

Lokal ambassadör i samarbete med W-house Equestrian i Norberg

Vi hälsar Johanna Dickfors med Diccfors PRO Equestrian varmt välkommen som ny lokal Pavo ambassadör i samarbete med vår återförsäljare W-House Equestrian i Norberg. 
Diccfors Pro Equestrian drivs av Johanna, en omtänksam tjej som är respektfull mot mina medarbetare, hästarna och kunder, en tjej som älskar struktur och perfektion i sitt arbete och som älskar att lägga all energi på sina hästar. I sin verksamhet erbjuder hon sina kunder hjälp med deras häst och dess behov oavsett ålder, ras och inriktning.
Varje häst är unik på sitt sätt och tillsammans med hästägaren lägger hon upp en individuell arbetsplan för att sträva efter din hästs uppsatta mål.
De tjänster Johanna erbjuder och specialiserat sig på är inridning av unghästar, vidareutbildning av sport hästar samt hästar med beteende problem och försäljning av hästar.
Samarbeten med uppfödare / hästägare är också intressant. Johanna erbjuder även träningar i grundläggande markarbetes- och hoppövningar som är specialiserade för ryttaren - Ryttarträningar.
Träningar i lastträningar för svårlastade hästar samt utbildning i horsemanship.
Varmt välkommen Johanna!