Hästfoder och vård av hästar

Wilma Petersson

Lokal ambassadör - Vickis Hästmassage

Vi hälsar Wilma Petersson varmt välkommen som ny lokal Pavo ambassadör i samarbete med vår återförsäljare Vickis Hästmassage i Värnamo. Wilma är 7 år gammal och tävlar för klubben Värnamobyggdens Ryttarförening.

Redan vid 8 års ålder var Wilma målinriktad och visste vad hon ville. 2015 gick Wilma från ponny till storhäst och startade relativt snabbt sin första 120 och sina första nationella tävlingar och resultaten blev över förväntan.

År 2016 var ett framgångsrikt år och Wilma blev klubbens bästa junior ryttare och rankades som Smålands andra bästa ryttare.

År 2017 kom Wilma med i talang Småland och det är en ungdomssatsning inom Småland som ger förutsättning för att bli en bättre ryttare. Wilma blev även distriktsmästare 2017 på sin häst Enzo. 2017 blev också året då Wilma köpte sin alldeles egna storhäst Audrey Hepburn för egna pengar som hon tjänat ihop själv genom sommarjobb, mina ridelever och även hästar som jag hjälpt till att rida till.

2018 kommer Wilma satsa mycket på att hon och Enzo ska bli stadiga i 130 eventuellt högre och kvala till Falsterbo och även Elmia igen.

Vi önskar Wilma ett stort lycka till i sin satsning och ser fram emot att följa hennes utveckling mot nya mål.

@teamwilma @wilmapetersson00