Hästfoder och vård av hästar
Nyhetsbrev

  Registrerar dig och få användbara tips, erbjudanden och expertråd för att din häst ska må så bra som möjligt.
  Obligatorisk

  Pavo har foder för alla hästar

  Hobby- och fritidshästar

  Pavo Fritid

  Prestation på högsta nivå

  Pavo Sport

  Foder för sto och föl

  Pavo Avel

  Tillskott för varje behov

  Pavo Tillskott

  Pavo Ease&Excel är ett innovativt, strukturrikt sportfoder särskilt framtaget för en god syra-bas-balans i magen och är därmed mycket lämpligt för sporthästar som måste prestera. Ett komplett kraftfoder, med högt energivärde av lättsmälta fiber och vegetabilisk olja samt en mycket låg socker- och stärkelsehalt.

  Läs mer

  Information, rådgivning, artiklar och videos

  Hästens hälsa

  Videoklipp och artiklar om hästars foder och hälsa. Bland annat om bruk av betesmark, fång, naturligt ätbeteende samt matsmältningssystemets funktion.

  Läs mer

  Träning och tävling

  Videoklipp och artiklar om tävlingshästars foder, hälsa och träning. Det finns artiklar om muskeluppbyggnad, snabb och långsam energi samt foderrekommendationer för tävlingshästar. Våra ambassadörer berättar hur de tränar sina hästar.

  Läs mer

  Avel

  Videoklipp och artiklar om allt som har med avel att göra. Om fodrets påverkan på stons och föls hälsa, om att växa upp och bli friska, utbilda hästar och mycket mer.

  Läs mer

  Dina foderfrågor

  Vill du veta något om våra produkter, hur fodret tillverkas eller vill du ha en skräddarsydd foderrekommendation för din häst? Du kan ställa alla dina frågor om foder till Pavo FeedingAdvice.

  Läs mer

  Om Pavo

  Vårt varumärke och mål

  Pavo står för hälsosam utfodring och produkter av högsta kvalitet. Vad betyder det? Läs mer om kvaliteten på våra råvaror och om den vetenskapliga forskningen som ligger bakom våra produkter.

  Läs mer

  Försäljningsställen

  Var kan jag köpa Pavo?

  Vill du också testa Pavos produkter? Här kan du hitta en återförsäljare nära dig.

  Läs mer

  Ambassadörer

  Ambassadörer

  Ett stort antal tävlingsryttare, uppfödare och organisationer bryr sig om hästars hälsa precis som du. Vi utvecklar våra produkter i nära samarbete med dem. Här kan du läsa mer om några av våra ambassadörer.

  Läs mer

  Ladda ner InShape arbetsbok

  Ta chansen och lär dig allt om hur då på ett säkert sätt får ner din häst i vikt.