Hästfoder och vård av hästar

Nyheter

Ny lokal Pavo ambassadör

Publicerat: 2017-09-14

Vi hälsar Johanna Knape varmt välkommen som lokal ambassadör för Pavo i samarbete med Lerums Hund & Hästsport. Johanna har utbildat hästar upp till 140 hoppning, medelsvår dressyr och lätt fälttävlan. Hon har i dagsläget två egna hästar som hon tävlar i hoppning. Båda hästarna är egna uppfödningar som Johanna har utbildat själv och de har ätit Pavos foder i hela sina liv. Johanna tar även emot hästar för inridning, utbildning och/eller tävling.
Läs mer >

Malin Trollnäs Turesson - ny lokal ambassadör

Publicerat: 2017-09-13

Vi hälsar Malin Trollnäs Turesson varmt välkommen som ny lokal ambassadör för Pavo i samarbete med vår återförsäljare Queens Ridsport i Munkedal.  Malin har skördat många framgångar genom årens lopp. EM silver Young Rider, 2002, Senior SM-brons utomhus 2005 och flera internationella Grand Prix placeringar. Malin har utbildat ett 30-tal hästar till svår hoppning (1.50 uppåt) Malin fokucerar nu i huvudsak på utbildning av unghästar i varierande ålder och kombinerar det med mycket hoppträningar med elever som huvudsakligen kommer från västkusten.
Läs mer >

Adseke Ridsport - ny återförsäljare

Publicerat: 2017-09-12

Vi har nöjet att välkomna Adseke Ridsport som ny återförsäljare för Pavo i Sösdala. Adseke Ridsport driver webbshopp och den 28/9 är det premiär för den fysiska butiken. Varmt välkomna!
Läs mer >

Hippoteket i Vimmerby - ny återförsäljare

Publicerat: 2017-08-29

Pavo växer och nu har vi nöjet att presentera Hippoteket i Vimmerby som ny återförsäljare för Pavo. Hos Hippoteket hittar du det mesta i utrustningsväg för dig och din häst, allt i olika prisklasser. Främst inriktar sig Hippoteket på att ha ett stort utbud av kvalitetsvaror för dig som ställer krav på din utrustning, men också ett utbud av lite exklusivare varor samt det allra senaste i sortimentet för våra kunder. Hippoteket säljer också visst stallmaterial samt foder till häst, hund och katt. Även mindre sortiment för hund och katt.
Läs mer >

Björlanda Foder & Strö - ny återförsäljare

Publicerat: 2017-08-28

Vi hälsar Björlanda Foder&Strö varmt välkommen som ny återförsäljare för Pavo i Torslanda på Hisingen utanför Göteborg. Ut över foder och strö säljer butiken även stängsel och övrig utrustning till häst och stall. Välkommen in!
Läs mer >

Nova Strömberg - ny lokal ambassadör

Publicerat: 2017-08-15

Vi hälsar Nova Strömberg varmt välkommen som lokal Pavo ambassadör i samarbete med vår återförsäljare Uffes Lada i Hallsberg. Nova som tidigare tävlat ponny upp till Msv A och deltagit i tre SM med placering ska snart debutera i 130cm på en av sina två hästar. Nästa år är målet att kvala in till Tours of Amateurs i Falsterbo. Novas långsiktiga mål är att hoppa junior-SM och tävla internationellt. Vi ser fram emot att följa Novas framfart och satsning! @novastrombergse
Läs mer >