Hästfoder och vård av hästar

Nyheter

Ann-Sofie Oscarsson -nu nationell ambassadör

Publicerat: 2017-08-09

Nu har vi det stora nöjet att välkomna Ann-Sofie Oscarsson som Nationell ambassadör för Pavo.  Ann-Sofie Oscarsson är ryttare & tränare på elitnivå. Ann-Sofie har på egen hand producerat 14 hästar till svår klass. Hon är placerad i 1.60m-hoppning med flertalet SM/NM/EM medaljer i lag. Ann-Sofie har elever över hela Sverige, ifrån nybörjare till svår hoppning och är en stor inspiratör för många, inte minst att träna fysiskt utöver ridningen. Sedan 10 år tillbaka har Ann-Sofie förmånen att ha Markus & Meredith Michaels Beerbaum som sin egna tränare. Följ äventyren på instagram @annsieo
Läs mer >

Alexandra Wikner Andersson - ny lokal ambassadör

Publicerat: 2017-08-07

Vi välkomnar Alexandra Wikner Andersson som lokal ambassadör för Pavo i samarbete med Lerums Hund & Hästsport! Alexandra har tävlat internationellt på ponny och sedan tränat och tävlat olika hästar på varierande nivåer.  Alexandra har två hästar som hon tävlar i dressyr med och utbildat själv. Hightech är 9 år och tävlar upp till intermediere 1. Han har gått Falsterbo som 5-6 och 7-åring samt Breeders som 7-åring. Fokus med honom just nu att befästa alla GP rörelser.  Camilo är 6 år och tävlar MSV B, planen är att han ska gå Breeders i höst.  Alexandras stora mål är att båda hästarna ska gå Grand Prix.
Läs mer >

Olivia Kraft - ny lokal ambassadör

Publicerat: 2017-08-04

Vi har nöjet att välkomna ännu en kvalitetsmedveten lokal ambassadör till Pavo teamet. Olivia Kraft hälsas välkommen i samarbete med vår återförsäljare Vedbylund Häst & Släp utanför Kalmar. Olivia har tävlat upp till 130cm i hoppning, arbetat som beridare och hästskötare. Olivia rider idag sin femåriga valack efter Click and Cash, en väldigt ambitiös och glad häst. För att skapa sig ett härligt band, som bygger på tillit och ömsesidig respekt, är Olivia alltid väldigt noga med att arbeta med sina hästar från marken och inte bara från ryggen. Catjing fodras idag med hans stora favorit Pavo Slobber Mash som kompletteras med Pavo Care4life och Pavo Condition.
Läs mer >

Team Karlsson - ny lokal ambassadör

Publicerat: 2017-08-03

Vi är glada över att kunna välkomna Team Karlsson som ny lokal ambassadör för Pavo i samarbete med vår återförsäljare KE Hästsport i Örnsköldsvik😃🐴 Team Karlsson består av proffstränare Björn Karlsson med fru Ida och de äger ca.30 hästar, mestadels kallblod. De satsar på att ha ett litet stall men med mycket bra hästar. Bästa hästen i stallet är 8-åriga kallblodstravaren Tangen Haap (på fotot) som i år tar klivet upp i kallblodseliten. En riktig personlighet som varit hos teamet sen ettårsåldern. Team Karlsson föder även upp hästar i liten skala, 1-3 hästar per år. Ida håller även på med dressyr med sina halvblod.  Mer info på www.teamkarlsson.com
Läs mer >

Fanny Kullmyr

Publicerat: 2017-07-12

Vi välkomnar Fanny Kullmyr som lokal ambassadör för Pavo i samarbete med vår återförsäljare Lindome Järn Bygg och Foder. Fanny tävlar både nationellt och internationellt upp till MsvA (130). Fannys största framgångar genom åren är brons på SM 2016, Lag-SM Guld 2017, GP Ponny Scandinavium och Elmia 2016. Fanny har en noggrann planering runt sina hästars träningar, tävlingar, veterinärkontroller och inte minst deras foderstater. I år har Fanny kvalat till Falsterbo Horse Show och vi håller tummarna för att de ska gå bra för henne:-)
Läs mer >

Hjalmar Möller - ny återförsäljare

Publicerat: 2017-07-11

Vi är glada för att kunna välkomna Hjalmar Möller som ny återförsäljare för Pavo i Vellinge. Hjalmar Möller drivs av Bengt Nyhlén, tredje generationen som för traditionen vidare. Hjalmar Möller är en central punkt för djurägare och lantbrukare på söderslätt. Företagets ledord är att göra sitt yttersta för kunden, att se till att den önskade varan finns hemma, att erbjuda rätt produkt och att finnas till hands som en komplett leverantör.  Varmt välkommen in på ett besök.
Läs mer >