Hästfoder och vård av hästar

Nyheter

Evidensia Höllviken - ny återförsäljare

Publicerat: 2017-06-15

Vi är glada för att kunna presentera Evidensia Djurkliniken Höllviken som ny återförsäljare för Pavo. Evidensia i Höllviken har troligen den största veterinära djurbutiken i landet. Här jobbar kunnig personal för att alltid erbjuda dig det absolut bästa för ditt djur. Foder, tillbehör och veterinärprodukter säljs med stor kunskap och engagemang. Vi har allt för din häst, hund, katt och gnagare.
Läs mer >

FH Sporthästar - ny återförsäljare

Publicerat: 2017-06-14

Varmt Välkommen FH Sporthästar Frida som ny återförsäljare för Pavo.  FH Sporthästar drivs av Frida Hyrelius och har sina lokaler på Väddö, i norra Roslagen i Norrtälje kommun. Frida fokuserar sin verksamhet på utbildning, tävling och försäljning av sporthästar.
Läs mer >

Östraby Trading - ny återförsäljare

Publicerat: 2017-06-09

Nu kan du handla Pavo från Östraby Trading. Östraby Trading är ett familjeföretag med stor bredd inom ridsport som drivs av Jonas och Annika Larsson. Östraby har sina lokaler i Karlsfält i Hörby. Varmt välkomna!
Läs mer >

Frida Levin - ny lokal ambassadör

Publicerat: 2017-05-23

Vi välkomnar Frida Levin som ny lokal ambassadör för Pavo i samarbete med återförsäljare Stigtomta Kvarn Eskilstuna. Frida har en B- och en C-ponny. Frida har tillsammans med sin B-ponny har tävlat i hoppning i drygt 1 ½ år och bl.a vunnit Agria Pony Trophy och kommit tvåa i DM för Västmanland. Fridas målsättning är att rida SM både utomhus och inomhus samt att vinna DM och rida Baltic Cup.
Läs mer >

C.L Hovslageri & Foder - ny återförsäljare

Publicerat: 2017-05-22

Nu kan du handla Pavo från C.L Hovslageri & Foder. C.L Hovslageri & Foder drivs av Cecilia Lundquist. Cecilia är yrkesverksam och utbildad hovslagare och är verksam söder om Norrtälje med omnejd. Varmt välkommen!
Läs mer >

Flädie Hästsport - ny återförsäljare

Publicerat: 2017-05-16

Nu kan du handla Pavo från välsorterade Flädie Hästsport! Flädie Hästsport är en del av Flädie Lantmannaaffär. Hästavdelningen är på hela 500kvm en av Skånes största. Åsa och Jane finns omväxlande i hästavdelningen för att ge dig bästa möjliga service. Välkommen!
Läs mer >